το όραμά μας

Ανασχεδιάζουμε τον τρόπο διαχείρισης ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης, τοποθετώντας τον πελάτη στο επίκεντρο, προσφέροντας μία μοναδική και διαφοροποιημένη εμπειρία, για να δημιουργήσουμε έναν ισχυρό δεσμό ανάμεσα στον οικοδεσπότη και τον φιλοξενούμενο.

Διαβάστε περισσότερα...

Σε έναν σύγχρονο κόσμο που συνεχώς μεταβάλλεται με μεγάλη ταχύτητα, ένα πράγμα παραμένει σταθερό. Αυτό δεν είναι άλλο από τον συναισθηματισμό με τον οποίο οι άνθρωποι αγοράζουν είτε ένα προϊόν είτε μία υπηρεσία. Όλοι οι άνθρωποι ανεξαιρέτως, σε όλη την διάρκεια του χρόνου και σε όλες τις αγορές που εκτελούν, αγοράζουν με βάση την πρόθεση που έχουν για να καλύψουν συναισθηματικά έναν σκοπό.

Αυτό ενισχύεται από το γεγονός, ότι οι άνθρωποι αντλούν πολύ μεγαλύτερη ευχαρίστηση από την διαδικασία αγοράς, γιατί εκεί γίνονται όλες οι συναισθηματικές σκέψεις για το ποιος σκοπός καλύπτεται κατά την διάρκεια της αγοράς, παρά από την ίδια την αγορά αυτή καθ’ αυτή. Η εμπειρία λοιπόν που αποκομίζει κάποιος κατά την διαδικασία μίας αγοράς, έχει πολύ μεγαλύτερο αντίκτυπο στην ανάμνηση που θα αποτυπωθεί στον πελάτη.

Για αυτό τον λόγο, η NOMAS, θεωρεί ως πρωταρχικό και πάγιο όραμα της να δημιουργεί ισχυρούς δεσμούς ανάμεσα στους οικοδεσπότες και τους φιλοξενούμενους. Όσο καλύτερη είναι η εμπειρία του πελάτη σε όλη την αλυσίδα, από την αναζήτηση του ακινήτου, την άντληση πληροφοριών, την ανασκόπηση φωτογραφιών, την εμπειρία διαμονής αλλά έως και την επικοινωνία μετά την αναχώρηση η NOMAS φροντίζει να δημιουργεί και να ενισχύει το συναισθηματικό δέσιμο αυτών των δύο μερών.

Παράλληλα, ο μοναδικός τρόπος για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος είναι να τοποθετείται πάντα ο πελάτης στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων. Όλο και περισσότερο, ο καθένας ξεχωριστά, αναζητά πιο εξατομικευμένες και μοναδικές εμπειρίες, ώστε να νοιώθει μεγαλύτερη συναισθηματική ικανοποίηση κατά την διάρκεια του ταξιδιού του. Όλοι ανεξαιρέτως, όταν ταξιδεύουν χτίζουν αναμνήσεις.

Κάθε κομμάτι του ταξιδιού είναι και μία ξεχωριστή ανάμνηση που στο τέλος όλες οι αναμνήσεις γίνονται μία ιστορία. Στην NOMAS η φιλοξενία είναι ένα πολύ μεγάλο και σημαντικό κομμάτι σε αυτή την ιστορία και για αυτό άλλωστε πιστεύουμε ότι «Η φιλοξενία στο σύνολο της είναι απλές πράξεις καλοσύνης που χτίζουν υπέροχες αναμνήσεις.»

Δείτε λιγότερα...

Η φιλοξενία στο σύνολο της είναι απλές πράξεις καλοσύνης που χτίζουν υπέροχες αναμνήσεις.

Σκοπός είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση σε όλη την διάρκεια του ταξιδιού.
Αυτό, απαιτεί χρόνο, δέσμευση, επικοινωνία και βοήθεια ανά πάσα στιγμή.