Πριν ξεκινήσετε...

πώς

να κάνω το σπίτι μου
πιο ελκυστικό;

Τα βασικότερα πράγματα που κάνουν ένα ακίνητο πιο ελκυστικό είναι:

Πλάνο Αξιοποίησης:

Για εμάς στην Nomas, το βασικότερο στοιχείο για να έχει ένα ακίνητο πολλές κρατήσεις, είναι να δημιουργήσουμε μαζί σας ένα ξεκάθαρο πλάνο αξιοποίησης του ακινήτου σας για τουλάχιστον τρία (3) χρόνια. Είτε επιλέξετε να παραμείνουμε συνεργάτες, είτε όχι, πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο τρόπος που οραματίζεστε το ακίνητο σας θα καθορίσει και τον τρόπο που θα πρέπει να διαχειριστούμε το ακίνητο.

Διαβάστε περισσότερα...

Έτσι, στην πρώτη μας συνάντηση θα σας κάνουμε πολλές ερωτήσεις και θα σας βοηθήσουμε να διαμορφώσουμε μαζί μία συγκεκριμένη στρατηγική και ένα συγκεκριμένο πλάνο δράσης. Ο κόσμος των διακοπών και του τουρισμού γενικότερα αλλάζει δραματικά γρήγορα και για αυτό τον λόγο αν εξ αρχής έχουμε θέση τις σωστές βάσεις θα είναι πιο εύκολο να προσαρμοστούμε στις νέες εξελίξεις. Άλλωστε, στο τέλος της χρονιάς, εμείς θα σας παραδώσουμε τα αποτελέσματα καθώς και τις προτάσεις μας για βελτίωση ώστε να υπάρχει αρκετός χρόνος για να αποφασίσετε ενδεχόμενες αλλαγές.

Η τοποθεσία:

Οι περισσότεροι τουρίστες/επισκέπτες προτιμούν ακίνητα που βρίσκονται είτε σε κοντινή απόσταση από τα μέρη που θέλουν να επισκεφτούν, είτε κοντά σε στάση μετρό ή ΜΜΜ. Ιδιαίτερα στην περίπτωση του νησιού εξαρτάται από τον τύπο διακοπών που επιθυμεί να επιλέξει ο φιλοξενούμενος. Αν για παράδειγμα επιθυμεί άμεση πρόσβαση σε παραλία, ένα κατάλυμα πάνω ή κοντά στην παραλία έχει περισσότερες πιθανότητες κράτησης από ένα στο κέντρο της πόλης.

Οι ελκυστικές φωτογραφίες:

Οι φωτογραφίες είναι αυτές που θα κάνουν το ακίνητό σας να ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα που βρίσκονται στο Airbnb. Για αυτό και η ομάδα της Nomas, αναλαμβάνει τη φωτογράφιση του ακινήτου σας με επαγγελματίες φωτογράφους που ειδικεύονται σε εσωτερικούς χώρους.

Η θέση που εμφανίζεται στις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης:

Τα ακίνητα που βρίσκονται στην πρώτη σελίδα του, συνήθως, απολαμβάνουν την πλειοψηφία των κρατήσεων. Για αυτό το λόγο η ομάδα μας παρακολουθεί και βελτιστοποιεί την καταχώρησή σας σε καθημερινή βάση, προκειμένου να αυξάνει την ελκυστικότητά της κατά συνέπεια και τις κρατήσεις σας.

Έξυπνη Τιμολόγηση:

Η σταθερή τιμολόγηση σε όλη την διάρκεια του έτους είναι πάντα μία λύση, όμως στην Nomas προσαρμόζουμε την τιμολόγηση ανάλογα την περίοδο και τον ανταγωνισμό προκειμένου να μεγιστοποιούμε τις κρατήσεις και το κέρδος σας.

Δείτε λιγότερα...

Πώς να κάνω το σπίτι μου πιο ελκυστικό για καλύτερα αποτέλεσμα στις πλατφόρμες βραχύχρονιας μίσθωσης

Ο δικός μας νομάς, όπως κάθε σωστός νομάς, φροντίζει να εκμυστηρεύεται τα μυστικά κάθε τόπου, στους γύρω του.
Να δείχνει το δρόμο, να προσφέρει βοήθεια και στήριξη σε όποιον τη χρειάζεται

Σχετικές Υπηρεσίες για εσάς